Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 26 Juni 2007 NHN Werkconferentie Oerol druk bezocht

Ruim 75 relaties namen op woensdag 20 juni deel aan de werkconferentie die NHN organiseerde rond het Oerol Festival op Terschelling.

Het Oerol Festival trekt jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers naar het eiland en een grote hoeveelheid positieve media-aandacht. Tijdens een creatieve workshop bedachten de deelnemers diverse kansrijke projecten voor een Oerol-effect in Noord-Holland Noord. Daarnaast was er voldoende gelegenheid voor netwerken en -uiteraard- een bezoek aan het festival zelf.

Het zonnige weer werkte mee en de overtocht op de historische zeesleper 'Holland' (beschikbaar gesteld door de Kamer van Koophandel) vormde een attractie op zich. De dapperste deelnemers konden bovendien gebruik maken van de gelegenheid voor een kort maar onvergetelijk tochtje op een snelle reddingboot. NHN zal de diverse voorgestelde projecten nu uitwerken tot realiseerbare initiatieven. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl