Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 17 Juli 2007 NHN Offshore Europe Businessborrel 2007 - 4 september

Van 4 tot en met 7 september 2007 vindt in Aberdeen de internationale vakbeurs Offshore Europe plaats. Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) maakt van deze gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de Nederlandse en buitenlandse olie en gas industrie, en informatie te bieden over wat NHN kan betekenen voor ondernemers in de offshore business.

Noord-Holland Noord heeft een aantrekkelijk ondernemingsklimaat (business environment), biedt een breed aanbod van competitieve vestigingsmogelijkheden en de `quality of life' staat op een hoog niveau.

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) en de provincie Noord-Holland organiseren tijdens de vakbeurs een businessborrel met lopend buffet op:

dinsdag 4 september 2007 van 18.00 tot 21.00 uur in Nightclub "FEVER" te Aberdeen.

Programma

(Tot 21.00 uur zijn alle consumpties voor onze rekening)

Informatie: Voor vragen kunt u contact opnemen met John Spee, +31 (0)6 33817839 of

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl