Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 04 September 2007 NHN: Duurzame Ontwikkeling Transportstromen en bereikbaarheid (DOT) van start

DOT is een nieuwe onderneming die staat voor 'Duurzame Ontwikkeling Transportstromen en bereikbaarheid'. DOT is een initiatief van NHN om transportstromen van de weg naar het water te verplaatsen. Noord-Holland Noord biedt veel mogelijkheden voor multimodaal transport, met name containervervoer over water. DOT moet er voor zorgen dat deze mogelijkheden ook concreet worden benut.

DOT zal daarom convenanten sluiten met partijen die veel goederen transporteren, bemiddelen in logistieke afspraken, overslagpunten realiseren voor bulkvracht en containers én nieuwe kaderuimte realiseren voor binnenvaart en zeescheepvaart. Een aantal grote bedrijven heeft zich gemeld als aandeelhouder.

Ook NHN zelf is beoogd aandeelhouder. Diverse dienstverlenende partijen en overheden hebben toegezegd om activiteiten te sponsoren of subsidiëren. Per 1 juli zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart vanuit een door NHN beschikbaar gestelde locatie in Hoorn.

Bel of mail voor meer informatie met Jacob Avis: of 06-33817843. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl