Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 12 Oktober 2007 Tweede editie NHN Culinair op stapel - 28 oktober

Op zondag 28 oktober vindt voor de tweede maal NHN Culinair plaats. De eerste editie van dit culinaire evenement, waaraan elf Noord-Hollandse restaurants deelnemen, trok in 2006 ruim 350 bezoekers uit het hele land. Op initiatief van NHN staan dit jaar streekproducten uit Noord-Holland centraal. NHN Culinair is een uitstekende manier om een interessante nieuwe doelgroep duidelijk te maken dat de regio, van Texel tot de Beemster, ook op het gebied van eten en drinken de hoogste kwaliteit kan bieden. En dat is in onze 'leisure' economie van groot belang.

Wie dat wil kan voorafgaand of aansluitend logeren in één van de kleinschalige accommodaties van Hotel De Boerenkamer, een ander regionaal initiatief dat aansluit op de groeiende vraag naar luxe toeristische arrangementen.

Bel of mail voor meer informatie met Eric Rijnders: , 06-20419231 of kijk op www.nhnculinair.nl. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl