Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 Oktober 2007 NW8 en de kansen voor offshore bedrijven in Noord-Holland Noord

Als voorzitter van NoordWest8 bezocht Bob Verburg de Europese beurs voor offshore bedrijven in het Schotse Aberdeen: Offshore Europe. Verburg bezocht de beurs samen met afgevaardigden van de Kamer van Koophandel, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en MeerBusiness Alkmaar, een ondernemersplatform van de regio Alkmaar. Na de beurs organiseerde Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord een bijeenkomst waar gesproken werd over de regio Noord-Holland Noord als mogelijke vestigingsplek voor offshore bedrijven die actief zijn in de zuidelijke Noordzee. Hier was ook Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie, bij aanwezig.

Dhr. Bond sprak tijdens de bijeenkomst over de (toekomstige) ontwikkeling van de inspanningen die worden gedaan om de offshore sector van dienst te zijn in Noord-Holland. Ontwikkelingsbedrijf NHN-directeur Erik Reijnders gaf zijn visie over de mogelijkheden die er in Noord-Holland Noord liggen voor de offshore markt.

De beurs zelf telde 1.500 standhouders, variërend van stands van oliebestendige en chique bagagetassen, tot accountants, vuurbestrijding en software. Uiteraard was er ook aandacht voor de technische kant van offshore. De Nederlandse inbreng bleef niet beperkt tot standhouders en gasten. Een deel van de stands was gebouwd door het Alkmaarse bedrijf De Boer Tenten. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl