Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 21 November 2007 Jong talent en ondernemerschap - 6 december

Op donderdag 6 december 2007 organiseren Ontwikkelingsbedrijf NHN en Studelta een eindejaarsbijeenkomst in het DSB Stadion te Alkmaar.

Ondernemerschap en Talent staan centraal in deze tijd. Het zijn noodzakelijke elementen voor organisaties en individuele talenten om zich staande te houden in een globaliserende kenniseconomie. Studelta heeft de ambitie om talenten en bedrijven zodanig met elkaar te verbinden dat ondernemerschap, talent en creativiteit optimaal tot hun recht komen.

Op 6 december aanstaande brengen NHN en Studelta deze thema's samen. Het belooft een inspirerende en interactieve middag te worden. Een middag waar jong talent en organisaties elkaar ontmoeten en aanspreken op hun creativiteit. En een middag met interessante sprekers, namelijk Joris Hoogenbosch, ondernemer uit de regio die internationale grenzen verkent met jong talent, Walter Amerika, voormalig directeur en creative officer van FHV/BBDO en nu oprichter van Creative Industry Sofa, dé bank voor de creatieve industrie.

Verder willen we u graag "De Kunst Van Het Loslaten" meegeven. Deze verrassende show gaat over omgaan met regelmatige veranderingen in de maatschappij, flexibiliteit, creativiteit, dynamiek, samenwerking, vertrouwen, visie, missie, uitdagingen aannemen en het doorbreken van barriëres.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om ook aanwezig te zijn op deze dynamische en talentrijke dag. Wilt u meer informatie over de eindejaarsbijeenkomst of heeft u andere vragen, dan belt u naar Ontwikkelingsbedrijf NHN in Alkmaar op 072 - 519 57 74. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 30 november hier aanmelden of via de website www.nhn.nl of www.studelta.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl