Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 12 December 2007 Bijeenkomst duurzame energieprojecten 9 januari 2008

Op 9 januari a.s. om 14.00 uur organiseert LEADER+ Kop van Noord-Holland en Texel en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord bij ECN in Petten een bijeenkomst over duurzame energieprojecten in plattelandsgebieden in de Kop van Noord-Holland. Dit onderwerp is op dit moment bijzonder actueel gelet op de ontwikkeling van de SDE-regeling (Stimuleringsregeling Duurzame Energie, de opvolger van MEP) en andere stimuleringsprogramma's.

Gedeputeerde Jaap Bond van de Provincie Noord-Holland opent de bijeenkomst. Andere sprekers gaan in op de locale duurzame energie economie en praktijkervaringen met energiebesparing in de agrarische sector. Het volledige programma kunt u downloaden op www.nhn.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de programma manager Leader+, Vera van Vuuren, of 06-22249089. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl