Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 20 Mei 2008 Vijf nieuwe Leaderprojecten goedgekeurd

Op 31 maart heeft de Plaatselijke Groep van Leader vijf nieuwe projecten goedgekeurd voor Leadersubsidie. Hiermee staan er al negen projecten klaar voor uitvoering in het kader van de nieuwe Leader regeling. Eén van de projecten is een vervolg op het Leader+ project ELREN (European Leader Renewable Energy Network).

Dit internationale samenwerkingsproject ondersteunt het uitwisselen van praktijkervaring en technische kennis tussen Leader gebieden op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. ELREN is door de Europese Commissie aangemerkt als best practice project.

Ook het ELREN2 project faciliteert de totstandkoming van regionale en internationale projecten op het gebied van energiebesparing- en duurzame energie. Bel of mail voor meer informatie over ELREN of Leader met Vera van Vuuren: 06-22249089 (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl