Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 Juli 2008 Imares, NHN en TNO beginnen Kenniscampus

IMARES, TNO en NHN hebben het initiatief genomen voor een M3 Kenniscampus. De Kenniscampus moet de mariene, maritieme en milieutechnologische ('M3') bedrijvigheid in en rond Den Helder versterken. Eerder dit jaar ging rond ditzelfde thema al een Incubator voor jonge bedrijven van start op Willemsoord.

De Kenniscampus wordt gevestigd in Fort Harssens, waar TNO reeds een vestiging heeft. Op de Kenniscampus staat onderzoek centraal, in de Incubator draait het vooral om ondernemerschap. De derde poot is onderwijs. Daarvoor is samen met de gemeente Den Helder contact gelegd met diverse watergerelateerde MBO-, HBO- en WO-opleidingen.

De formele start van zowel de Incubator als de Kenniscampus vinden in het najaar plaats. Neem voor meer informatie contact op met Michal Zulawinski (06-33817874) of Jan Batstra (06-10919191). (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl