Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 September 2008 Offshore Energy 2008 - donderdag 27 november 2008

Lokatie: Rijkswerf Willemsoord Den Helder

Offshore Energy 2008 is de Nederlandse offshore- en energiebeurs in vakbreed perspectief. Op 27 november 2008 organiseert Navingo BV in samenwerking met Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord de beurs en het seminar Offshore Energy 2008, locatie Rijkswerf Willemsoord in Den Helder.

Netwerkplatform

Offshore Energy 2008 vindt niet voor niets plaats in de 'Capital of the North Sea', een knooppunt van en voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de (inter-)nationale (toeleverende) offshore en energie sectoren. De beurs biedt bedrijven een uitgelezen kans om new business te genereren, hun relatienetwerk uit te breiden én hun carrièremogelijkheden onder de aandacht te brengen.

Seminar

Offshore Energy 2008 bestaat tevens uit een gevarieerd seminarprogramma, waarin actuele onderwerpen aan bod komen: de belangrijkste ontwikkelingen en productinnovaties op offshore gebied, de te verwachten activiteiten op de Noordzee en de toekomst van Nederland als offshore land. Ook zullen de carrièremogelijkheden in deze bloeiende sector worden belicht tijdens een interactieve lezing.

Doelgroep

Offshore Energy 2008 richt zich op de volgende sectoren: offshore, olie en gas, windenergie, de petrochemische industrie, maritieme dienstverlening en toeleveranciers, opleidingsmogelijkheden en carrière. Het bezoekersprofiel bestaat voornamelijk uit besluitvormers in de offshore industrie, directieleden, inkopers, project managers en engineers van oliemaatschappijen, subcontractors, offshore services, operators en laatstejaars studenten offshore technologie.

Carrière

Wil je meer weten over carrièremogelijkheden in deze veelzijdige sector? Heb je ambities en wil je verder? Kom dan ook langs op 27 november 2008! De exposanten laten tevens zien wat de carrièremogelijkheden zijn binnen hun organisaties.

Bezoek de website

Bezoekers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Offshore Energy 2008 via de website www.offshore-energy2008.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl