Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 07 Oktober 2008 Kennismakingsbijeenkomst Breakfast-club 21 november 2008

Onder het motto "praktijkgericht kennis toepassen" organiseren OAE en Prisma voor MKB-ondernemers uit Noord-Holland een serie van acht ontbijtsessies onder de naam: "Breakfast-club". Op vrijdag 21 november 2008 is er een kennismakingsbijeenkomst in het AZ-stadion.

Uit ervaring hebben we gemerkt dat veel ondernemers behoefte hebben aan diepgang en zichzelf en hun onderneming verder willen ontwikkelen. In januari 2007 is de eerste groep van start gegaan. De vele enthousiaste reacties van deelnemers hebben ons gesterkt in de overtuiging om dit succesvolle initiatief voort te zetten.

De Breakfast-club is niet bedoeld als netwerk- of serviceclub maar als instrument om ambitieuze ondernemers zich (zowel op zakelijk als persoonlijk gebied) verder te laten ontwikkelen. Dat "ongemerkt" hechte relaties tussen de deelnemers uit de groep ontstaan, laat zich raden.

Wilt u alles uit uzelf halen wat erin zit? Kijk dan op de site van de Breakfastclub. (Bron: NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl