Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 November 2008 Congres Agribusiness in 2020 groot succes

Op woensdagmorgen 5 november jl. vond het congres " Agribusiness in 2020" plaats bij de Rabobank in Zwaagdijk Oost. Ruim 150 deelnemers hadden zich aangemeld om te luisteren naar een aantal toonaangevende gastsprekers.

Tijdens een boeiend ochtendprogramma sprak gedeputeerde Jaap Bond over de relatie tussen Agribusiness en politiek. In zijn presentatie kwamen de ontwikkelingen en trends in de regio aan de orde. De heer Bond benadrukte de rol die de provincie Noord-Holland vervult bij het versterken van de agrarische marktpositie. De visie van de provincie is opgenomen in de speerpunten van de Agenda Landbouw en Visserij 2008-2011.

In zijn lezing over " Groene cijfers & trends" sprak Rabobank directeur Food & Agri Dirk Duijzer over de nieuwe wereldmarkt en de exportpositie van Nederland. Daarnaast gaf de heer Duijzer aandacht aan de positie van de agrarische sector in Nederland tijdens hoog- en laagconjunctuur. Ook kwam de laatste stand van zaken rond de kredietcrisis aan bod.

De presentaties zijn te downloaden op www.agribusinessclub.nl (Bron: Agribusinessclub Noordwest-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl