Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 19 November 2008 Offshore Energy 2008 - de Nederlandse offshore- en energiebeurs

De eerste Offshore Energy 2008 wordt georganiseerd door Navingo BV en is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN). De B2B-beurs biedt exposanten en bezoekers een vakbreed perspectief op de offshore industrie en is bedoeld om professionals bij elkaar te brengen.

Met een beursvloer bestaande uit 70 exposanten staat Offshore Energy midden in de praktijk. Met een uitgebreid seminarprogramma biedt het evenement ook aandacht aan vakinhoudelijke ontwikkelingen. Inmiddels hebben meer dan 1000 mensen die in of voor de sector (willen) werken zich als bezoeker geregistreerd.

Seminars

In het seminar Product Innovation & Development spreken 10 ervaren managers en professionals over actuele ontwikkelingen, onderwerpen en onderzoeken op offshore gebied, zowel op land als ter zee. Dit seminar kan ook per onderdeel worden bezocht.

In de parallelsessie staat het M3 Cluster centraal: het Mariene, Maritieme en Milieutechnologische kenniscluster in Noord-Holland. Hierin werken ondernemers, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstituten samen aan hetzelfde doel: het op economisch en ecologisch verantwoorde wijze exploiteren en beheren van de zee.

Netwerkplatform

Den Helder, de belangrijkste Nederlandse offshore haven, is een knooppunt van bedrijven en organisaties die actief zijn in de (inter-)nationale offshore en energie sectoren. Zowel de beursvloer als de afsluitende netwerkborrel bieden bedrijven een uitgelezen kans om zaken te doen en hun relatienetwerk uit te breiden.

Aangezien enkele tientallen (maritiem-)technische afstudeerders en starters zich hebben ingeschreven, wordt gedurende de hele beurs op verschillende manieren aandacht besteedt aan de carrièremogelijkheden in deze bloeiende sector.

Doelgroep

Het bezoekersprofiel van Offshore Energy 2008 bestaat uit besluitvormers en professionals in de offshore-, wind- en olie & gasindustrie: directieleden, inkopers, projectmanagers, engineers, subcontractors, operators en studenten uit relevante studierichtingen, zoals maritieme techniek, petrochemie & offshore en civiele techniek.

Offshore Energy 2008
donderdag 27 november 2008, 11:00-18:00 uur
Rijkswerf Willemsoord, Den Helder
www.offshore-energy2008.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl