Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 01 December 2008 Succesvolle beurs Offshore Energy 2008

Donderdag 27 november vond in Den Helder de eerste Offshore Energybeurs plaats. Burgemeester Hulman opende om 11.15 uur dit druk bezochte evenement op Willemsoord. In zijn toepraak zei hij dat deze locatie bij uitstek geschikt is voor een dergelijk evenement. Zeventig standhouders en zo’n tweeduizend bezoekers uit binnen- en buitenland wisten inderdaad de weg naar Willemsoord te vinden. Bezoekers en standhouders: iedereen was reuze enthousiast over Offshore Energy 2008. Een echte opsteker voor Den Helder.

Tijdens het event is ook het convenant voor het M3-cluster ondertekend. De Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, de gemeente Den Helder, het ROC en Ontwikkelingsmaatschappij Noord-Holland geven hiermee aan dat zij alles op alles zetten om een Offshore hbo-opleiding in Den Helder te realiseren.

Samen met Ontwikkelingsmaatschappij Noord-Holland Noord en Navingo (de organisatoren van de beurs) word bekeken of de Offshore Energybeurs in 2009 een vervolg kan krijgen. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl