Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 09 December 2008 Den Helder in de ban van Offshore Energy 2008

De belangstelling op donderdag 27 november voor de vakbeurs Offshore Energy 2008 in Den Helder was overweldigend. Om precies te zijn kwamen er 1765 geregistreerde bezoekers op de beurs en seminars af. Daarnaast werd de business-to-business beurs door een flink aantal overige belangstellenden bezocht. De allereerste editie zorgde voor tevreden exposanten, enthousiaste bezoekers en een trotse burgemeester, wethouder en stakeholders van de Gemeente Den Helder.

Het evenement, dat de enige Nederlandse offshore- en energiebeurs is vanuit vakbreed perspectief, was een overweldigend succes. Ruim zeventig bedrijven en organisaties waren op de beursvloer vertegenwoordigd op deze Nederlandse business-to-business beurs voor de offshore en energie markt.

De informele sfeer, juiste bezoekersdoelgroep en interessante lezingen tijdens de seminars zorgde voor een veel groter bezoekersaantal dan verwacht. Initiatiefnemer Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en organisator Navingo gingen uit van ongeveer 500 bezoekers voor een geslaagde beurs, maar zagen dit aantal verdrievoudigen.

Niet alleen op zakelijk gebied bood de beurs goede perspectieven, ook op carrièregebied zijn er goede zaken gedaan. Zo werd er onder de vlag van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden tijdens het Seminar M-3 Kenniscluster getekend voor het lectoraat 'Maritiem, Marien Milieu & veiligheidsmanagement'. Studenten Civiele Engineering van de Haagse Hogeschool hebben in groepsverband de beurs bezocht. Ook lokale opleidingsinstituten zijn langs geweest.

De twee seminars, 'Product Innovation & Development' en 'M-3 Kenniscluster', werden zeer goed bezocht en ontvangen. Met een variatie aan lezingen waren de zalen bij elke lezing goed gevuld door geïnteresseerde toehoorders.

De organisatie houdt men via de website www.offshore-energy2008.nl op de hoogte van een eventueel vervolg van Offshore Energy.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl