Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 17 Februari 2009 Eerste Hulp Bij Economisch Ontij

Dagelijks worden wij geconfronteerd met berichtgeving over de financiële crisis. Zo langzamerhand komen er diverse signalen over gevolgen voor ondernemers uit onze dagelijkse woon- en werkomgeving. Signalen echter die niet altijd even duidelijk zijn of niet te onderbouwen zijn op basis van concrete informatie. Het is niet duidelijk hoe de regio Noordwest-Holland er echter precies voorstaat. Er zijn signalen dat het in de regio wel zou meevallen. Is dat zo?

Samenbrengen van partijen Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de situatie gaat de Kamer van Koophandel verschillende partijen uit de regio's Kop van Noord-Holland, Kennemerland, West-Friesland en Waterland, in maart samenbrengen in zogenaamde werkbijeenkomsten. Genodigden zijn o.a. banken, accountants, UWV Werkbedrijf, MKB Nederland, VNO-NCW, Het Ondernemersklankbord en de federaties van de ondernemersverenigingen uit de vier deelregio's. Voor deze partijen is gekozen omdat zij in de regio's dicht op de ondernemers zitten, te maken hebben met de arbeidsmarkt of ondernemers vertegenwoordigen.

De Kamer verwacht dat de samenstelling van de groep tot initiatieven komt die in positieve zin kunnen bijdragen aan de problemen van dit moment. Hierbij valt vooral te denken aan de mogelijkheden tot beleidsbeïnvloeding richting (semi) overheden en belangenvertegenwoordigers voor ondernemend Nederland.

Meer informatie? Bel met Kirsten Hemke, telefoon: 072-5195886 (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl