Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 08 april 2009 Business Loop 2009 voor ondernemend Alkmaar - 17 en 20 juni 2009

Ervaar de Plus Wandel4Daagse en help het goede doel!

Netwerken met collega-ondernemers, lekker eten, meewandelen met een van de grootste wandelevenementen van Nederland en geld ophalen voor het goede doel: dat is de Business Loop voor ondernemers tijdens de Plus Wandel4Daagse Alkmaar, een initiatief van Ondernemend Alkmaar, Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, Ontwikkelingsbedrijf NHN en de gemeente Alkmaar.

Zowel gevestigde als startende ondernemers zijn welkom voor dit unieke netwerkevenement.

Namens ieder bedrijf mogen één of twee gegadigden meelopen op woensdag 17 en zaterdag 20 juni. Beide dagen wordt een route van 7,5 kilometer volbracht. Het inschrijfgeld voor de eerste wandelaar bedraagt 400 euro en voor de tweede sportieveling 300 euro.

Het opgehaalde geld wordt geschonken aan "Trompetterkorps Alkmaar" en " 't Praethuys".

Inschrijven

Het beloven twee feestelijke dagen te worden. Dus trek een paar gemakkelijke schoenen aan en laat zien dat ondernemend Alkmaar altijd een stap voorop loopt!

Het programma vindt u op www.kvk.nl/businessloop. U kunt zich hier ook inschrijven.

Inschrijven kan t/m 15 mei 2009. Let op, er is dus geen na-inschrijving. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl