Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 16 november 2009 Agribusinessclub Noordwest Holland bezoekt Champignonkwekerij Koolen

Nadat de afgelopen tijd veelvuldig over de schutting is gekeken bij branchevreemde bedrijven werd het voor de Agribusinessclub Noordwest Holland op 28 oktober 2009 weer eens tijd voor een bezoek aan een agrarisch bedrijf.

Champignonkwekerij Koolen is een echt familiebedrijf waar vader Leo, zoon Teun en dochter Lotte de organisatie uitstekend hebben geregeld. Het merendeel van de champignonkwekerijen bevindt zich in het zuiden des lands. Leo Koolen volgde daar dan ook zijn opleiding en startte de enige champignonkwekerij boven het IJ.

Tijdens de rondleiding werd gekeken in de kwekerij waar de champignons op bedden groeien. In de productieruimte zagen we de verpakkings- en snijlijnen. In de koelcellen werd zichtbaar dat Champignonkwekerij Koolen naast champignons een totaalpakket paddenstoelen biedt zoals onder andere Shi-Takes en Oesterzwammen. Na afloop was er alle gelegenheid om bij te praten met een hapje en een drankje, verzorgd door de familie Koolen.

Download de korte presentatie op www.agribusinessclub.nl (Bron: Agribusinessclub Noordwest-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl