Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 27 november 2009 Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord lanceert twee participatiefondsen: GON en TRF

Ontwikkelingsbedrijf NHN heeft twee participatiefondsen opgericht. De fondsen zijn inmiddels volledig operationeel. Beide fondsen zijn opgericht om veelbelovende en groeiende ondernemingen te steunen. Het eerste fonds is het Groei- en Ontwikkelingsfonds Noord-Holland (GON). Dit fonds richt zich op MKB bedrijven die reeds meerdere jaren bestaan en beschikken over een aantoonbaar gezonde bedrijfsvoering. Het tweede fonds is het Technology Revolutions Fund (TRF). Het TRF richt zich op jonge bedrijven die technologische innovaties op de markt willen brengen.

Ontwikkelingsbedrijf NHN is opgericht om het investeringsklimaat in de regio boven het Noordzeekanaal te verbeteren. De oprichting van de participatiefondsen is een belangrijke stap in het bereiken van dit doel: ondernemers krijgen kapitaal om verder te groeien en te innoveren. Uiteraard is een goed businessplan een vereiste.

Groei en Ontwikkelingsfonds Noord-Holland (GON)

Het GON richt zich primair op bedrijven met een financieringsbehoefte van € 200.000 tot € 1.000.000. Voor hogere investeringsbedragen kan GON eventueel samen met andere partijen investeren. De belangrijkste investeringscriteria voor GON zijn een gedegen management, een goede businesscase en een relevant trackrecord. Meer informatie is te vinden op www.gon-nh.nl.

Technology Revolutions Fund (TRF)

Het TRF richt zich primair op bedrijven met een financieringsbehoefte van € 100.000 tot € 400.000. Hogere investeringsbedragen zijn mogelijk in samenwerking met andere partijen. De belangrijkste investeringscriteria voor TRF zijn relevante patenteerbare technologische innovaties voor bestaande markten, goede marktkennis, gedegen managementcapaciteiten en een bestaanshistorie van maximaal vijf jaar. Meer informatie is te vinden op www.trf-nh.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl