Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 08 december 2009 NHN gaat parkmanagement op bedrijventerrein Robbenplaat verder uitbouwen (Wieringermeer)

Op verzoek van Coöperatie Parkmanagement Wieringermeer gaat NHN het parkmanagement op bedrijventerrein Robbenplaat verder uitbouwen. Daartoe heeft NHN CPW een vernieuwd concept voor camerabeveiliging, inclusief fysieke surveillance en alarmopvolging en een verbeterd bewegwijzeringplan voor opgesteld. NHN zal CPW ook management en organisatorische ondersteuning verlenen, alsmede assistentie op het communicatieve vlak.

Gemeenten en ondernemersverenigingen kunnen hulp inroepen van NHN Parkmanagement bij het opzetten en uitvoeren van parkmanagement. In samenwerking met partners uit de regio kan NHN Parkmanagement een integrale aanbieding doen voor de uitvoering van parkmanagement. Onderscheidend is daarbij de prijsplafondgarantie, waardoor van te voren vaststaat wat de maximale kosten zullen zijn.

Voor meer informatie bel John Spee, 06-51357395 (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl