Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 januari 2010 Zakelijke dienstverlening groeit in Noord-Holland Noord

Dienstverlening is de belangrijkste bedrijfstak in de westerse economie. In Noord-Holland Noord is dienstverlening relatief sterk vertegenwoordigd.

De toegevoegde waarde van deze sector is in de regio bovendien sterker gegroeid dan in de rest van Nederland. Meer feiten en cijfers over zakelijke dienstverlening leest u in de Market Udates van NHN.

Via kunt u meerdere Market Updates aanvragen. Voor meer informatie bel Bjorn Borgers, 06-33817919. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl