Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 januari 2010 Startbijeenkomst Europees Visserij Fonds maandag 25 januari 2010

Op maandag 25 januari vindt de startbijeenkomst plaats van het Europees Visserijfonds (EVF). Visserijgebieden in Noord-Holland die onder de regeling van het EVF vallen zijn: gemeente Texel, Den Helder, Wieringen, Wieringermeer, Andijk, Enkhuizen, en Edam-Volendam.

De eerste tender is geopend van 1 januari tot 31 januari 2010. De Provincie Noord-Holland, het EVF en de betrokken gemeenten stellen gezamenlijk €332.000 beschikbaar voor projecten die bijdragen aan de verduurzaming en economische versterking van de visserijgemeenten. De rest van het budget van ruim 1,3 miljoen wordt naar verwachting later in het jaar opengesteld.

Met projectideeën kunt u terecht bij Vera van Vuuren van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, tel 06-22249089. De opening van de tweede tender vindt naar verwachting later dit jaar plaats. U kunt een projectaanmeldformulier downloaden voor een bijdrage uit het EVF via www.nhn.nl. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl