Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 03 juni 2010 Nieuwe openstelling Europees Visserij Fonds (EVF) - Regio Noord-Holland Noord op zoek naar projecten

Vanaf 2010 kunnen projecten uit de visserij sector aangemeld worden voor subsidie uit het Europees Visserij Fonds - as 4 (EVF). De periode van openstelling is vanaf 1 juli tot 1 september 2010 Het subsidie plafond is ca 1,2 mln. De projecten worden beoordeeld volgens de Leader aanpak.

Het Europees Visserijfonds (EVF) van de EU ondersteunt de werkgelegenheid en een duurzame ecologische en economische ontwikkeling van de visserijsector. De deelnemende gemeenten dragen samen ook 125.000 bij aan de regeling.

Het accent ligt op het bevorderen van de lokale werkgelegenheid in visserijregios en op het versterken van de concurrentiekracht van de lokale economie. De visserij zal niet kunnen groeien in omvang. Het behoud van een rendabele sector zal dan ook gezocht moeten worden in modernisering: productvernieuwing, kostprijsverlaging en verbreding richting recreatie en toerisme. De ZeeVerse Vismarkt van Den Oever is hier een goed voorbeeld van.

De regio Noord-Holland Noord is op zoek naar dit soort projecten, zodat de visserijsector met steun uit het Europees visserijfonds en de Provincie voor de regio kan worden behouden. Met projectideen kunt u terecht bij Vera van Vuuren, tel 06-22249089.

Voor meer info, alsmede voor de juiste documenten om uw projectidee in te dienen klik http://www.nhn.nl/organiseren/EVF (Bron: Leader+ Kop van Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl