Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 04 augustus 2010 Extra beurshal voor Offfshore Energy 2010 (7 October 2010) in Den Helder

De organisatie van Offshore Energy 2010 heeft voor de 3e editie de beurslvoer vergroot met 3.300 m². De totale beursoppervlakte omvat nu 5.100 m² verdeeld over drie hallen. Twee hallen, 60E ("Bazaar") en 60F ("Kathedraal") waren reeds in gebruik bij de vorige edities van Offshore Energy. De nieuwe toegevoegde hal 66 ("Mastenloods") is het voormalige Marine Masthuis. Hier werden vroeger de houten masten gemaakt en opgeslagen tot ze gebruikt werden.

De extra hal, welke groter is dan de twee andere hallen samen, maakt de groei voor Offshore Energy mogelijk. De laatste twee edities van Offshore Energy trok een groeiend internationaal publiek van zowel exposanten als bezoekers. Een aanzienlijk aantal bedrijven die vorig jaar de beurs bezochten, zijn dit jaar als exposant te vinden op Offshore Energy.

Oceanwide Offshore Services, Peterson SBS en STC-SAIO zijn de eerste sponsors voor Offshore Energy exhibition. Burdock sponsort de conferentie Opportunities in Offshore Energy. Oceanwide Offshore Services verzorgt maritiem personeel en offshore catering. Peterson SBS is actief in logistiek, luchthaven servicediensten, werving en diverse benodigdheden voor de offshore sector. De STC-Group is een internationaal onderwijs- en kennisinstituut voor de scheepvaart, transport en haven industrie. De groep heeft SAIO Offshore overgenomen, één van de weinige erkende opleidingscentra voor Offshore in Nederland. Burdock is een wereldwijde dienstverlener in werving- en adviesdiensten met opdrachten voor hooggekwalificeerde en ervaren professionals in o.a. olie en gas, (petro) chemische en elektriciteitsopwekking.

Official partner

Gemeente Den Helder is dit jaar de officiële partner voor Offshore Energy. Navingo en Den Helder hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De belangrijkste punten in deze overeenkomst zijn het promoten van Den Helder als de Nederlandse basis voor offshore bedrijven en de Nederlandse offshore industrie en aandacht schenken aan de ondernemers kansen en werkgelegenheid in de regio Noord Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl