Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 05 oktober 2010 Offshore Energy beurs groeit met derde editie uit zijn jasje

De beurs Offshore Energy die op 7 oktober 2010 voor de derde keer wordt gehouden op de oude Rijkswerf Willemsoord (Den Helder) loopt aan tegen de grenzen van de groei. De eerste business-to-business beurs in zijn soort in Nederland die zich richt op de (inter-)nationale offshore olie, gas en windsector en aanverwante diensten en producten trekt dit jaar meer dan 200 exposanten, meer dan een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie in 2008. Met een extra hal, een extra tent en een uitgebreid conferentieprogramma met maar liefst negen deelsessies verwacht maritiem en offshore multimediabedrijf Navingo BV meer dan 3.000 bezoekers.

De ruim 200 beursexposanten laten de bezoekers kennis maken met hun producten en diensten. De organisatie mag zowel exposanten verwelkomen van voorgaande edities als veel nieuwe internationale bedrijven. Ook wordt Offshore Energy dit jaar opnieuw gesteund door diverse brancheorganisaties, waaronder IRO, Scheepsbouw Nederland en de NOGEPA. Daarnaast brengt een handelsdelegatie van NOF Energy, de brancheorganisatie voor de olie-, gas- en energiesector in Groot-Brittannië, een bezoek aan de beurs om nieuwe contacten op te doen en bestaande te versterken. Enkele namen zijn van de 2010 exposanten zijn: Cofely Oil & Gas, Doedijns Hydraulics B.V., Vroon Offshore Services, Fugro, Damen Shipyards Group, Workfox, Voith Turbo, Peterson SBS en Heerema Fabrication Group.

Nieuw dit jaar is de conferentie 'Opportunities in Offshore Energy', die parallel aan de beurs plaatsvindt en die bestaat uit negen sessies over de laatste ontwikkelingen en nieuwste markten in de offshore industrie. De sprekers op de conferentie zijn werkzaam bij o.a. Petrobras, Shell/NAM, Tullow Oil, Heerema Marine Contractors, Heerema Fabrication Group, Jumbo, Koseq, NOGEPA, Peterson SBS, Siemens en GustoMSC. Tot nu toe hebben zich deelnemers opgegeven van onder meer ABB, Burdock Group, Chevron, Croon, DEME Group, Fortis, HAL Investments, IHC Merwede, Imtech, Jumbo, Mammoet, Rolls-Royce Energy Systems, Shell International, Smit Internationale B.V., TNO, EVD, Top Side Offshore Technology, T.O.S.- Transport & Offshore Services, Tullow Oil, Van Oord, Vroon B.V. en Vroon Offshore Services.

Offshore Energy begint bijna uit zijn jasje te groeien. Omdat de beschikbare ruimte op de beursvloer al vroeg werd volgeboekt, heeft Navingo de oppervlakte van de beursvloer voor deze editie vergroot tot meer dan zesduizend vierkante meter. De organisatie verwacht dan ook dat zowel de bezoekersaantallen als het niveau van bezoekers van vorige edities zal groeien. Inmiddels hebben rond de 3.000 bezoekers zich via de website voorgeregistreerd. Daarnaast is Navingo verheugd met de verhoogde aandacht en bekendheid die Offshore Energy landelijk en internationaal krijgt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl