Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 05 oktober 2010 Tafelconferentie Gebiedsontwikkeling Haven Den Helder op 7 oktober 2010

Den Helder heeft de ambitie de stad en regio economisch te versterken door een duurzame haveneconomie. Die ontwikkeling impliceert een goed ondernemingsklimaat en adequate haveninfrastructuur, een prettig en aantrekkelijk woon- en leefklimaat en een toegesneden onderwijs- en opleidingenaanbod.

Tijdens de Offshore Energy beurs op 7 oktober 2010 op de voormalige rijkswerf Willemsoord gaat de gemeente Den Helder graag met u in gesprek over de kansen en mogelijkheden die de integrale gebiedsontwikkeling Haven Den Helder biedt voor ondernemers en bedrijven.

Om 16.00 uur bent u van harte welkom bij de tafelconferentie "Integrale gebiedsontwikkeling haven Den Helder", in de stand van de gemeente Den Helder (nummer 100) in hal 66.

Kees Visser, wethouder economische zaken, zee- en luchthaven, presenteert met een panel van ondernemers, overheidsbestuurders en wetenschappers de visie voor de uitbreiding van havenfaciliteiten en haventerreinen en op de lange termijn Noordoostelijke zeewaartse havenuitbreiding.

We hopen van harte dat u als ondernemer, ontwikkelaar, havengebruiker, deskundige of anderszins belanghebbende of belangstellende bij deze conferentie aanwezig wil zijn.

U kunt zich hiervoor aanmelden via www.nhn.nl/offshore

Daarnaast organiseert Den Helder nog twee andere conferenties:

Ook hierbij bent u uiteraard van harte welkom!

Alle conferenties duren circa 1 uur en worden afgesloten met een culinair Helders hapje.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl