Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 12 oktober 2010 3e editie Offshore Energy opnieuw enorm succes

Navingo BV, organisator van Offshore Energy 2010, kan ook dit jaar weer terugkijken op een uitermate geslaagde beurs op de oude Rijkswerf Willemsoord. 4026 enthousiaste bezoekers (1763 meer dan vorig jaar) uit binnen- en buitenland kwamen af op de eerste business-to-business beurs in zijn soort in Nederland die zich richt op de (inter-) nationale offshore olie-, gas- en windsector en aanverwante diensten en producten. 231 bedrijven (vorig jaar 116) toonden hun producten en diensten tijdens de vakbeurs. Door de grote groei, die Offshore Energy doormaakt, werd het evenemententerrein dit jaar uitgebreid met een extra hal en een extra tent.

Voor de aanwezige bedrijven was Offshore Energy 2010 een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te spreken, nieuwe contacten te leggen en de naamsbekendheid te vergroten. Vooral de juiste bezoekersdoelgroep, de goede organisatie en de informele sfeer vielen bij zowel nieuwe als terugkerende exposanten in de smaak. Nieuw dit jaar was de uitgebreide conferentie 'Opportunities in Offshore Energy' met negen deelsessies in theater Utopolis en sprekers van onder meer Petrobras, Shell/NAM, Tullow Oil, Heerema Marine Contractors, Heerema Fabrication Group, Peterson SBS, Jumbo, Siemens en GustoMSC. Bezoekers toonden zowel grote belangstelling voor de producten, diensten en carrièremogelijkheden van de exposanten als voor de conferentie.

Netwerkdiner

De avond voorafgaand aan de beurs vond in Schouwburg De Kampanje in het centrum van Den Helder een goedbezocht netwerkdiner plaats voor exposanten, die enthousiast welkom werden geheten door burgemeester Schuiling van Den Helder. Tijdens het diner gaf Ruud Zoon, managing director van GDF SUEZ E&P Nederland B.V., een toespraak over de Nederlandse gasindustrie en zorgde cabaretier Adam Fields voor een vrolijke noot.

Organisator Navingo BV kijkt terug op een zeer geslaagde beurs: "Van zowel exposanten als bezoekers hebben wij positieve geluiden gehoord", vertelt Annemieke den Otter, Event Manager bij Navingo. "De relaxte sfeer leent zich volgens hen uitstekend om zaken te doen en te netwerken. Bezoekers waren tevreden over het brede scala aan bedrijven en exposanten roemden op hun beurt de gevarieerdheid en doelgerichtheid van de bezoekers. Gezien de groeiende belangstelling en het enthousiasme gaan wij er vanuit dat er in 2011 een vierde editie plaats gaat vinden."

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl