Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 oktober 2010 Leo Kramer nieuwe directeur van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NV

Vanaf 1 december 2010 is de heer drs. L.A.C. (Leo) Kramer algemeen directeur van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NV (NHN). Leo Kramer volgt als algemeen directeur de heer Eric Rijnders op. Leo Kramer vormt samen met de heer Thierry van Veen Delaunay (CFO) het directieteam.

NHN staat klaar voor iedereen die wil ondernemen, investeren of ontwikkelen in Noord- Holland Noord. NHN wil nieuwe bedrijvigheid aantrekken en de bestaande bedrijvigheid behouden. NHN brengt ondernemers, investeerders en overheden bij elkaar met als doel de regionale economie en werkgelegenheid te stimuleren. Waar nodig participeert NHN in kansrijke ontwikkelingen of bedrijven. NHN werkt samen met gemeenten en provincie aan het best mogelijke klimaat voor bedrijfsvestiging.

De algemeen directeur treft een financieel gezonde en goed draaiende organisatie aan, die de afgelopen jaren sterk is gegroeid.

Leo Kramer stapte in 2003 over vanuit het bedrijfsleven (Bouwfonds, TCN property projects) naar de Rijksoverheid. In de jaren erna was Leo Kramer rijksprojectleider voor de dossiers Zuidas en de stationsontwikkelingen in Utrecht en Rotterdam CS. Vanaf 1 juni 2006 was Leo Kramer werkzaam als projectdirecteur bij het Rijksvastgoed en Ontwikkelingsbedrijf van het Rijk. In die functie leidde hij dossiers als de herontwikkeling van Luchthaven Twente en het Hembrugterrein.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl