Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 16 december 2010 Realiseer uw groeiambities met FastForward

U onderneemt met ambitie, plezier en succes. Tegelijkertijd wilt u meer. U wilt verder groeien, innoveren en nieuwe markten betreden. Een mooie, maar flinke uitdaging! U wordt namelijk geconfronteerd met de groeiende dynamiek van een grotere markt en met vragen over strategie, innovatie, personeel, financiering en structuren. Wilt u uw ambities realiseren en groeiobstakels overwinnen? Dan is het programma FastForward uw kans.

FastForward start in het voorjaar van 2011 en wordt speciaal ontwikkeld voor en met ambitieuze ondernemers in de zakelijke dienstverlening en R&D-gedreven bedrijven. Ondernemers uit Noord-Holland Noord mogen ook meedoen aan dit programma. Deelname aan FastForward betekent dat u gedurende twee jaar - op basis van een ontwikkelplan - gericht uw groeiuitdagingen beetpakt door het volgen van business classes, het bijwonen van themasessies en persoonlijk advies. U wordt hierbij ondersteund en gestimuleerd door experts, aansprekende (oud)-ondernemers en talentvolle collega-ondernemers. Uw vraag staat centraal en moet leiden tot concrete resultaten!

Wilt u versneld groeien, nieuwe diensten ontwikkelen, nieuwe partnerships aangaan? Wilt u een groeiprogramma op maat en toegang tot een uniek netwerk? Ga naar de website www.gofastforward.nl. Hier vindt u meer informatie over het programma en de selectiecriteria. Ook kunt u zich opgeven als geïnteresseerde of u direct aanmelden voor het programma. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl