Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 23 december 2010 Vierde succesvolle netwerkbijeenkomst Maritime Campus Netherlands (MCN)

MCN organiseerde op 24 november 2011 een vierde netwerkbijeenkomst in Den Helder. Onderwerpen waren onder meer de stand van zaken van de Efro projecten van MCN en het vervolg op het KIA programma 'Wind op Zee'.

Henk Kemkes, directeur Tetrix Bedrijfsopleidingen, presenteerde het Efro project 'het Leerdock Techniek'. Hij onderstreepte daarmee het belang van vraaggestuurd in plaats van aanbodgestuurd onderwijs. Dr. ir. Luc van Hoof, Executive Secretary EFARO, verzorgde de presentatie 'Kracht of klacht - ontwerpen met de eco-systeem benadering'.

In september 2011 starten de eerste MBO en HBO opleidingen voor windenergie, een belangrijke impuls voor de windenergiesector in de regio. De volgende netwerkbijeenkomst van MCN is op woensdag 16 februari 2011.

Meer informatie op www.maritimecampus.nl (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl