Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 02 maart 2011 NHN: Fast Forward, bijzonder project voor Noord-Hollandse parels

Jonge, ambitieuze bedrijven in de zakelijke dienstverlening of R&D komen in aanmerking voor een begeleidingsprogramma: Fast Forward. Groeiende bedrijven lopen vaak tegen een aantal overeenkomstige problemen aan, bijvoorbeeld op het gebied van outsourcing, samenwerking, ondernemerschapsontwikkeling, investeringen en innovaties.

Fast Forward wil deze bedrijven helpen. Onder deskundige begeleiding van onder meer B&A Consulting, De Baak en Amsterdam Centre for Entrepreneurship krijgen ondernemers een uniek begeleidingsprogramma aangeboden om ze te helpen bij hun snelle groei. Het tweejarige traject biedt vele kansen voor de ondernemers. Zo krijgen zij de mogelijkheid business classes en themasessies te volgen en krijgen ze persoonlijk advies van experts.

Provincie Flevoland is opdrachtgever, samen met NHN en de ontwikkelingsbedrijven uit Amsterdam, Utrecht en Flevoland. Bent u geïnteresseerd of kent u een bedrijf die hierin geïnteresseerd is?

Neem dan contact op met Sofie Doedens (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl