Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 07 juni 2011 Gezamenlijke bijeenkomst Agribusinessclub Noord-Holland Noord en IMEX-NWH

Op 20 april 2011 organiseerden de Agribusinessclub en de Im- en Exportclub Noordwest-Holland (IMEX-NWH) een gezamenlijke bijeenkomst bij Peerdeman Orchideeën in Andijk. IMEX-NWH is een belangenorganisatie van bedrijven die actief zijn in de im- en/of export van goederen en diensten of er zijdelings mee te maken hebben.

De IMEX-NWH is een zelfstandige vereniging, ontstaan vanuit de Kamer van Koophandel, waar bedrijven uit diverse branches aangesloten zijn. Net als bij de Agribussinessclub is de centrale gedachte dat bedrijven van elkaar kunnen leren door kennis uit te wisselen tijdens bedrijfsbezoeken met (ervarings)deskundige sprekers. Een kennismaking tussen de leden van de beide clubs lag voor de hand.

Wilt u eens vrijblijvend een bijeenkomst van de Agribusinessclub bijwonen, of wilt u meer informatie over de Agribusinessclub of IMEX-NWH? Neem dan contact op met Monique de Leeuw (06-33817884). (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl