Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 18 juli 2011 Veel bezoekers getrokken netwerkevent Greenbeach 2011

Op 29 juni 2011 heeft de derde editie van het succesvolle netwerkevent 'Green Beach' veel bezoekers getrokken. Dit event wordt sinds 2009 jaarlijks georganiseerd door Stichting Energy Valley, ATO (Associatie Technologie Overdracht) en Dutch Green Technology.

Dutch Green Technology is een project van NHN om duurzame technologie en productie te stimuleren. Op Green Beach gaf de gedeputeerde voor Klimaat en Duurzame Energie van provincie Noord-Holland, Jaap Bond, een inleiding over de kansen van duurzame energie voor de regio. Speerpunten zijn de Energyboard en het Energiefonds van 60 miljoen euro. Gerrit van Werven, directeur van Stichting Energy Valley, ging in op de toegenomen samenwerking tussen de kop van Noord-Holland en de drie noordelijke provincies.

Ook werd bekend gemaakt dat NHN de online Groene Gids een update heeft gegeven. De Groene Gids is de 'catalogus' van Noord-Hollandse bedrijven die beschikken over duurzame technologieën of producten. U kunt zich gratis inschrijven via www.groenegids.info.

Meer informatie Ilja Borgart (NHN, tel: 06-22558109) (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl