Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 04 november 2011 Techno-Event in Wieringerwerf op op 17 en 18 november 2011

Op 17 & 18 november 2011 vindt in Noord-Holland Noord de derde editie van het Techno-Event plaats. Graag nodigen wij u uit voor het NHN & HDC Media OndernemersCafé op donderdag 17 november 2011.

Op donderdagmiddag en -avond vindt er een business to business programma plaats met onder meer een symposium, diverse workshops voor ondernemers en van 17:30u tot 18:30u het OndernemersCafé.

Hoogleraar en Ondernemer prof. dr. Wubbo Ockels vertelt zijn inspirerende verhaal, niet alleen over zijn reis naar de maan maar ook over innovatieve en duurzame projecten waar hij bij betrokken is.

Verder is tijdens het OndernemersCafé aandacht voor twee regionale projecten: Duurzaam & Innovatief Bouwen (Innovatiesnelweg) en het project Heath Matcher.

Het evenement vindt plaats in de voormalige hallen van Driessen, De Stek 1, Wieringerwerf. Er zijn geen kosten verbonden aan dit event.

Aanmelden kan via www.techno-event.nl/aanmelden (NHN & HDC Media OndernemersCafé aanklikken). Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Tineke van Schaik:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl