Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 29 november 2011 Bijeenkomst 'De Spirit van de Kop' in Wieringerwerf op 2 december 2011

De Plaatselijke Groep van het subsidieprogramma 'Leader' in de Kop van Noord-Holland en Texel organiseert aanstaande vrijdag de bijeenkomst 'De Spirit van de Kop'. De bijeenkomst vindt plaats in de nieuwe zorgboerderij 'Dijkgatshoeve' in Wieringerwerf.

Organisaties, ondernemers en politici die betrokken zijn bij deze regio en weten wat er nodig is om ons gebied nog verder te versterken zijn van harte welkom. Het doel is te laten zien wat het Leaderprogramma tot nu toe heeft betekend voor de regio, en welke kansen en ontwikkelingen benut kunnen worden in een volgend Leaderprogramma.

Het huidige Leaderprogramma (2007-2013) is nog volop in uitvoering. Leader stimuleert kleinschalige experimentele of vernieuwende samenwerkingsprojecten in de Kop van Noord-Holland en op Texel. In de afgelopen jaren hebben al 33 projecten een bijdrage uit het Leaderprogramma mogen ontvangen. Al deze verschillende projecten zijn door de Plaatselijke Groep goedgekeurd omdat zij bijdragen aan de kracht en de identiteit van de regio.

Leader is een programma van en voor de eigen inwoners van een plattelandsregio. De Spirit van de Kop daagt u uit na te denken over waar de kansen liggen voor de Kop van Noord-Holland. In interactieve groepsdiscussies laten we ons inspireren door 'Duurzaam, Denken, Doen', een initiatief naar een duurzame toekomst. De input uit de groepsdiscussies wordt gebruikt voor een nieuwe ontwikkelingsstrategie waarmee we willen laten zien dat de Kop van Noord-Holland het verdient om in aanmerking komen voor een nieuw Leaderprogramma na 2014.

Kijk voor meer informatie, het programma en aanmelden op de website: www.leaderkvnh.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl