Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 05 december 2011 NHN: Themabijeenkomsten Gastvrij Westfriesland op 8 en 12 december 2011

Op donderdag 8 december 2011 in Hoorn en maandag 12 december 2011 in Heerhugowaard worden er themabijeenkomsten georganiseerd door Ontwikkelingsbedrijf NHN. De bijeenkomsten hebben als doel samenwerking en innovatiekracht bij ondernemers te bevorderen. De themabijeenkomsten maken deel uit van het project Gastvrij Noord-Holland, een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN om de gastvrijheid en daarmee kwaliteit in de toeristische sector te verhogen.

Op 8 december 2011 staat innovatie centraal tijdens de bijeenkomst in Cinema Oostereiland in Hoorn. Janneke Kuysters van Leisure Result gaat u alles vertellen over de kracht van vernieuwing.

Maandag 12 december 2011 wordt het koppelen van het toeristisch aanbod aan de vraag van de markt toegelicht en in de workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag om arrangementen samen te stellen. De bijeenkomst wordt gehouden in Wonder's in Heerhugowaard.

Aanmelden kan via www.nhn.nl/gastvrij (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl