Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 03 januari 2012 Agribusinessclub Noordwest-Holland bezoekt Den Helder Stores

Tijdens een stormachtige middag op 7 december 2011 bezochten de leden van de Agribusinessclub Den Helder Stores, gevestigd in een prachtig nieuw pand op het Kooijpunt. Den Helder Stores is een allround supplier van food, non-food en facilitaire producten voor de maritieme sector en offshore industrie. Het familiebedrijf dat ooit klein en min of meer bij toeval was gestart met de levering van food is vandaag de dag een begrip in de maritieme wereld.

Robert Boltendal vertelde dat snelheid zeer belangrijk is voor de belevering van schepen, een boot ligt immers maar een beperkte tijd in de haven. Ook weersomstandigheden blijken van grote invloed op het al dan niet kunnen leveren door Den Helder Stores, bij storm of dichte mist kunnen de booreilanden niet bevoorraad worden.

Het was interessant om te zien hoe het bedrijf allerhande eigen oplossingen en constructies had bedacht om de producten op de juiste wijze al dan niet gekoeld bij de klanten aan te leveren. (Bron: Agribusinessclub Noordwest-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl