Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 27 januari 2012 NHN: Agribusinessclub Noordwest-Holland vanaf nu onder de vlag van Agriboard

De Agribusinessclub Noordwest-Holland is een actieve groep van ondernemers in de agrarische sector. Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) heeft de club de afgelopen jaren zien groeien naar een sterk netwerk van ruim 100 ondernemers. Vanaf 1 januari 2012 draagt NHN de coördinatie van de Agribusinessclub over aan de Agriboard NHN.

De Agriboard is een dynamische en krachtige vertegenwoordiger van de agribusiness in Noord-Holland Noord en streeft naar een structurele verbinding van kennis, ervaring en ambitie. Het is dan ook een logische stap om de Agribusinessclub te koppelen aan de Agriboard. Deze samenwerking zorgt voor nog meer synergie en afstemming binnen de agribusiness.

Op 26 januari 2012 hebben Henk Wokke, voorzitter van de Agribusinessclub en Rien van Tilburg, bestuurslid van de Agriboard een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Voor beide partijen betekent deze samenwerking een volgende stap in het versterken van het agribusinessnetwerk in Noord-Holland Noord. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl