Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 20 april 2012 Ontwikkelingsbedrijf NHN partner in Northern Netherlands Offshore Wind (NNOW)

Ontwikkelingsbedrijf NHN heeft zich aangesloten als partner bij het cluster Northern Netherlands Offshore Wind (NNOW). Het partnerschap biedt NHN de mogelijkheid offshore wind gerelateerde ondernemingen en kennisorganisaties in de regio nationaal en internationaal stevig te positioneren.

In Noord-Holland Noord is een aanzienlijk potentieel van bedrijven en kennisinstellingen gevestigd dat tot de doelgroep behoort van het offshore wind cluster. NNOW stimuleert ontwikkeling en innovatie, een betere positie in de offshore wind ‘supply chain’, vergroten van kennis en het aantrekken van voldoende en gekwalificeerd personeel.

Deelname levert dan ook competitieve voordelen voor deze bedrijven en kennisinstellingen op. De overige partners in het NNOW zijn NV NOM, Energy Valley en Syntens Innovatie Centrum.

Voor nadere informatie: www.nnow.nl Contact NHN: John Spee.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl