Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 09 mei 2012 Leaderprojecten in beeld: vier filmpjes over de projecten van Leader in de Kop van Noord-Holland

De Plaatselijke Groep van Leader Kop van Noord-Holland heeft vier filmpjes laten maken van projecten die leadersubsidie hebben ontvangen. De filmpjes laten sterke projecten zien uit de thema's van het Ontwikkelingsplan 'de Kop Vooruit'.

Thema landbouw

Het eerste filmpje gaat over het project 'Het Waddengebied gaat voor Goud', waarin het streekmerk Waddengoud verder wordt uitgebouwd.

Thema Toerisme en Recreatie

Het tweede filmpje laat zien hoe Sandra Munster van Kwekerij Munster de tulpenkas van haar man tot een succesvolle toeristische atractie heeft gemaakt.

Thema Duurzame energie en innovatie

Het derde filmpje laat zien hoe zowel het eiland Texel als de Kop van Noord-Holland in hun eigen energie voorzien door de opstart van coöperaties.

Thema landschap, natuur en cultuur

Het vierde filmpje laat zien hoe agrariers hun activiteiten kunnen verbreden naar bijvoorbeeld zorgboeren of kassenklassen, met ondersteuning van de vereniging 'De frisse Wind'.

(Bron: Leader+ Kop van Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl