Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 20 maart 2013 Gemeenten in de Kop van Noord-Holland presenteren regionaal bedrijvenloket

bedrijvenloket kop van noord-holland Ondernemers in de regio Kop van Noord-Holland kunnen vanaf deze week bij één centraal loket terecht met vragen over beschikbaar aanbod van kavels en bedrijfspanden en andere huisvestingsvragen op bedrijventerreinen in de Kop van Noord-Holland.

Het loket is ook digitaal ontsloten via www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl, een gebruiksvriendelijke website met alle mogelijke informatie over alle bedrijventerreinen en hun gebruikers. Het loket is telefonisch bereikbaar via 0800-7526724.

Het Bedrijvenloket Kop van Noord-Holland geeft actuele informatie over verschillende typen bedrijventerreinen. Het is een initiatief van de vier gemeenten in de Kop van Noord-Holland en wordt gefaciliteerd door het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

In de regio Kop van Noord-Holland wordt al langer samengewerkt bij de planning en coördinatie van bedrijventerreinen. Het bedrijvenloket is een van de concrete producten van deze regionale samenwerking. Net als in West-Friesland loopt nu ook de Kop van Noord-Holland voorop in Nederland als het gaat om regionaal samenwerken rond bedrijventerreinen.

Meer informatie op www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl