Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 23 januari 2001 AGRINOVA is niet meer weg to denken

"AGRINOVA is niet meer weg to denken" is een uitspraak van één van de bezoekers van AGRINOVA 2001. De markt voorziet duidelijk in een behoefte en is de ontmoetingsplaats voor innovatief agrarisch Noord-Holland. De kennis- en innovatiemarkt AGRINOVA is op 12 januari 2001 met succes voor de derde keer gehouden. AGRINOVA is een initiatief van het AKC Noord-Holland en vond plaats in het schoolgebouw van het Florens College to Aalsmeer.

Ruim 300 deelnemers waren over het algemeen zeer to spreken over deze kennis- en innovatiemarkt, zo blijkt uit de enquéte die door 200 bezoekers is ingeleverd. De inleidingen van Dirk t'Hooft (algemeen directeur van de bloemenveiling Aalsmeer) en Prof. Dr. Ir. J.E.B.M Steenkamp werden door ruim 80% van de bezoekers als goed beoordeeld.

Op de markt waren circa 30 bedrijven aanwezig en er werden 14 workshops (over innovaties) in de "keuken" gehouden. 79% van de bezoekers vond de markt goed en maar liefst 90% van de deelnemers was zeer to spreken over de workshops die in de "keuken" werden gehouden. Verder blijkt uit de enquéte dat 85% van de bezoekers volgend jaar weer een AGRINOVA wil.

Duidelijk is in ieder geval dat AGRINOVA een blijvertje is! Eind januari zal de datum en de locatie van AGRINOVA 2002 bekend worden gemaakt.

Voor informatie:
contactpersoon: dhr. R.J. van Mechelen
telefoon: 0228 - 567 492 e-mail info@akcnh.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl