Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 11 April 2002 Texelse Catering Service jubileert met nieuwe keuken in Oudeschild

TEXEL - Ruud en Christie Boom van de Texelse Catering Service hebben afgelopen zaterdag een geheel nieuwe bedrijfsruimte met een moderne keuken en een instructielokaal officieel in gebruik genomen. Het was dubbel feest, omdat het Texelse ondernemersechtpaar tevens het tienjarig jubileum van hun cateringbedrijf vierde.

De levering van de in het eigen keukentje aan de Oudeschilder Trompstraat klaargemaakte gerechten en maaltijden aan particulieren op Texel verliep voorspoedig. Binnen vijf jaar bleek de keuken van de cateringservice te klein.

Uiteindelijk streek Boom neer op de laatste beschikbare bedrijfskavel op het bedrijventerrein van Oudeschild aan de Stoompoort. Boom, die in het NIOZ een grote afnemer heeft en 'zeker niet alleen slaatjes maakt', wil vooral werk maken van de proef- en beleefdagen. ,,Voor deze evenementen verzorg ik een buffet op bijzondere locaties, zoals in een vuurtoren, bij een schapenboet of op een zandbank in zee.'' (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl