Business Nieuws : 12 April 2002 Plan dierentuin in Noordkop nog altijd in leven

ANNA PAULOWNA - R. Kruijff uit Anna Paulowna heeft zijn plannen om een dierentuin te beginnen in de Kop van Noord-Holland nog altijd niet helemaal opgegeven. Nadat eerder de politiek in Anna Paulowna niet te porren was voor een dierenpark aan het Oude Veer, bekijkt Kruijff nu of er mogelijkheden zijn in de Wieringermeer.

De provincie Noord-Holland heeft in de Wieringermeer een 'recreatief zoekgebied' aangewezen waar mogelijk zaken als bungalowparken, golfbanen en een eventuele dierentuin zouden kunnen worden gevestigd. Wieringermeer staat volgens wethouder Ruimtelijke ordening P. Ruiter niet onwelwillend tegenover de komst van een mogelijke dierentuin. De initiatiefnemer wil zelf nog weinig kwijt over een mogelijke realisatie van zijn Hollands Dierenpark, zoals het plan in Anna Paulowna heette. ,,Ik ben me aan het oriënteren, maar verders is er nog niets concreets besproken.'' (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl