Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 Mei 2002 Nieuwe site Subsidieshop: www.subsidieshop.nl

Subsidieshop, een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, biedt ondernemers snel en gratis een objectief totaaloverzicht van de ruim 300 subsidies waarvoor zij in aanmerking kunnen komen. Het gaat hierbij om alle landelijke, regionale en Europese regelingen voor ondernemers.

De site stelt de ondernemer in staat om zelf een selectie te maken van mogelijk relevante subsidies. Door enkele vragen te beantwoorden, krijgt de ondernemer een lijst met subsidies die voor hem/haar interessant kunnen zijn. Vervolgens kan de ondernemer op basis van een korte samenvatting beslissen of het de moeite waard is om zich te verdiepen in meer gedetailleerde informatie.

Voor deze informatie, de precieze voorwaarden en het aanvraagformulier verwijst de site naar de desbetreffende instantie. Indien mogelijk linkt Subsidieshop naar de desbetreffende pagina's van de internetsite van de instantie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl