Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 Juni 2002 Nieuwsbrief 4 Telen met Toekomst verschenen

Nieuwsbrief 4 van het project Telen met Toekomst verschenen, u kunt deze downloaden op de website van www.telenmettoekomst.nl. Ook voorgaande edities zijn hier beschikbaar, evenals uitgebreide achtergrond informatie, overzicht van deelnemers, actuele agenda etc.

Het project Telen met toekomst

In het project Telen met toekomst werken ondernemers, onderzoekers en adviseurs nauw samen om begaanbare wegen te vinden naar het bedrijf van de toekomst. Telen met toekomst is een breed opgezet project met vele aspecten. Het project is in de loop van 2000 gestart en heeft een looptijd van 4 jaar. Het combineert diepgaand onderzoek met het uitwerken van praktische maatregelen om te kunnen voldoen aan toekomstige hoge milieueisen.

Ruim 30 agrarische ondernemers nemen in Telen met toekomst het voortouw. Hun akkerbouw-, vollegrondsgroente-, bollen- en boomteeltbedrijven bevinden zich in regio's met gemiddeld hoge overschotten op de mineralenbalans. Voor deze ondernemers is het niet eenvoudig de uitstoot van mineralen te verminderen en te voldoen aan de eindnormen van Minas. Als het hen lukt de milieudoelstellingen te halen, mag verwacht worden dat de milieudoelen ook voor collega-ondernemers haalbaar zijn.

Thema's

Een duurzaam productiesysteem in de land- en tuinbouw kent vele aspecten. Telen met toekomst werkt aan alle belangrijke thema's. Op ieder terrein zijn heldere, ambitieuze doelen gesteld.

Doelstellingen

Het project kent twee belangrijke doelstellingen

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Telen met toekomst zijn het Ministerie van LNV en het Ministerie van VROM.

Meer informatie

Meer achtergrond informatie kunt u vinden op de website www.telenmettoekomst.nl.

(Bron: Telen met Toekomst)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari├źrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl