Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 29 Juli 2002 Open Dag ECN, NRG, Tyco Healthcare, GCO-IE

De grootste landelijke publieksmanifestatie van Nederland, de Wetenschap & Techniek Week zal in 2002 plaatsvinden van 16 t/m 23 oktober 2002 met als thema: 'Veiligheid'.

Op zaterdag 19 oktober 2002 van 10:00-16:00 uur heten wij u van harte welkom in de duinen van Petten aan de Westerduinweg. Bezoek de bedrijven op onze 33 ha. groot bedrijfsterrein.

De Stichting Wetenschap en Techniek Nederland organiseert ieder jaar een nationale Wetenschap & Techniek Week, dit jaar met als thema `Veiligheid', van 16 t/m 23 oktober.

Op de 'Open Dag' bij ECN kunt u antwoord krijgen op vragen als:

Voor kinderen van 6 tot 16 jaar is een 'pretlaboratorium' ingericht, waar wij hen onder begeleiding laten kennismaken met de wereld van wetenschap en techniek.

Onze koffiecorner is de gehele dag open en ons restaurant tijden de lunch pauze.

Kinderen jonger dan 16 jaar alleen toegang tot het terrein onder begeleiding.

(Parkeren kan langs de Westerduinweg tussen St. Maartenszee en Petten.)

Algemene informatie:
ECN-Informatiecentrum
Jan Schuurman
tel.: 0224-564536
e-mail: j.schuurman@ecn.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl