Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 augustus 2001 Deurwaarder legt Navigator aan 'symbolische ketting'

Texel - Deurwaarder L. Vermeer-Lagerveld uit Den Helder heeft gisterochtend het schip de navigator dat in de haven van Oudeschild ligt aan de ketting gelegd.

Op 17 juli van dit jaar veroorzaakte de Navigator nogal wat schade aan de nieuwe kade van de haven van Oudeschild. Om dat de telegraaf van het schip niet functioneerde, kon de Navigator geen snelheid minderen en ramde het de kade, precies tussen twee andere schepen in. Sinds die dag ligt het schip in Oudeschild.

De schade aan de kade bedraagt zo'n 55.000 gulden. Omdat de schade nog niet volledig vergoed is werd er beslag op het schip gelegd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl