Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 8 september 2000 Noordkop ondernemers bundelen belangen en krachten

Op initiatief van de Kamer van Koophandel hebben de negen lokale industrie- en bedrijvenverenigingen hun belangen en krachten gebundeld in één ondernemingsfederatie.

OFK (Ondernemingsfederatie Kop van Noord-Holland) wordt ondersteund door de bedrijfsregio Kop van Noord-Holland en het regionaal economisch aktieprogramma Kop en Munt.

Tijdens de bijeenkomst op woensdag 6 september is de intentieverklaring ondertekent, met ingang van 1 januari 2000 zal de formele structuur van de OFK gereed zijn.

Sinds 1995 bestond er al een informeel, maar constructief overleg tussen de ondernemersverenigingen in de Kop van Noord-Holland. Dit had zijn oorsprong in voormalige commissie regionaal bedrijfsleven van de kamer van koophandel. Medio 2000 ontstond vanuit het overleg de behoefte het overleg een meer formele status te geven, zoals dat in enkele andere regio's in Noord-Holland reeds het geval is.

De aangesloten lokale industrie- en bedrijfsverenigingen zijn:

De aangesloten verenigingen stellen zich tot doel de economische belangen bij overheden, instanties en organisaties te behartigen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr Frans Manshanden van de Kamer van Koophandel of Dhr John Spee van de bedrijfsregio Kop van Noord-Holland. 

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl