Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 September 2002 9 Oktober: instapdag 39X-serie Linde vorkheftrucks

Samen met Motrac introduceert J. van der Sluis Anna Paulowna B.V. in oktober de nieuwe 39X-serie Linde vorkheftrucks. Het betreft een heel innovatief concept voor de 2 en 2,5 tons diesel- en LPG-verbrandingsheftrucks, die de nieuwe norm gaan bepalen voor productiviteit en comfort.

In de 39X-serie van Linde zijn tal van verbeterde eigenschappen en technische snufjes verwerkt. Bijzonder hieronder zijn onder meer de fluisterstille motor, 30% minder brandstofverbruik, joystick besturing, en een lager gewicht. Tevens valt de 39X-serie onder de VAMIL-regeling. Deze productieve en comfortabele trucks zijn absoluut de moeite van een instap en proefrit waard. In de praktijk ervaart u immers het beste hoe comfortabel, snel en precies er met deze trucks kan worden gewerkt. En daarbij komen nog de aantrekkelijke instapaanbiedingen van J. van der Sluis Anna Paulowna B.V. Hét moment dus om een instap te overwegen.

Om het u gemakkelijk te maken, komen wij deze keer naar u toe. Op 9 oktober kunt u namelijk tussen 15.00 en 19.00 uur met deze heftrucks een proefrit komen maken op het terrein van de McDonald's-vestiging in Beverwijk (A9 afrit Beverwijk-Oost). Mocht u op deze datum onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u ons altijd bellen voor een nadere kennismaking met de 39X-serie op ons bedrijf in Anna Paulowna.

Wij willen u hierbij van harte uitnodigen om aan deze '39X Instapdag' in Beverwijk deel te nemen. U kunt dan met eigen ogen zien welke voordelen deze nieuwe 39X-serie Linde heftrucks uw bedrijf te bieden heeft. En voor de snelle beslissers onder u heeft J. van der Sluis Anna Paulowna B.V. direct een aantal van deze trucks beschikbaar, die uiteraard ook tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen:

J. van der Sluis
Spoorsingel 17, 1761 EA Anna Paulowna
Postbus 5, 1760 AA Anna Paulowna
Tel.: 0223-531644
Fax : 0223-532762
vandersluisap@hetnet.nl
www.jvandersluis.nl

Graag tot ziens in Beverwijk. Wij wensen u alvast veel rijplezier.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl